آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید
پیشرفت جدید ایران در فناوری هستهای، غرب را شوکه میکند
خبرگزاری فارس: جمهوری اسلامی ایران در مورد فناوری غنیسازی به نقطهای دست یافته است که با اعلام خبر آن در روزهای آینده، شوک بزرگی بر کشورهای غربی وارد و آنها را وادار به عقبنشینی از مواضع تهاجمی خود علیه کشورمان خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس به نقل از منابع آگاه در جریان پرونده هستهای ایران در مرحله غنیسازی به سطحی رسیده است که غربیها تصور نمیکردند ایران در این مدت کوتاه به این فناوری دست یابد.
همه این فعالیتها و دستاوردها در چارچوب ان پی تی (معاهده منع تولید و تکثیر تسلیحات اتمی) حاصل شده و زیر نظر بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی بوده است.
برخی از پایگاه های اینترنتی نیز امروز به نقل از منابع موثق، با اعلام اینکه طی روزهای آینده با برگزاری مراسمی، خبرهای بسیار مهمی از موفقیتهای غرور آفرین ایران در دستیابی دانشمندان ایرانی به بالاترین قلههای دانش هستهای و فناوری غنی سازی اعلام خواهد شد، تصریح کرد: اهمیت این خبر به اندازهای است که جلسه آتی شورای امنیت سازمان ملل را بیفایده و بلاموضوع کرده و به نوعی حامل این پیام به شورای امنیت است که «ایران در مورد فناوری غنی سازی به بالاترین سطح و نقطه غیرقابل بازگشت رسیده است.»
روز گذشته نیز عبدالمجید شجاع مخبر کمیسیون انرژی مجلس به نقل از رئیس سازمان انرژی اتمی که مهمان این کمیسیون بود،گفت: پیشرفتهای خوبی در تحقیقات و فناوری هستهای داشتهایم و در آینده نزدیک اخبار خوشی برای مردم داریم.
آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید
اعلام این خبر درآستانه سفر محمد البرادعی مدیرکل سازمان بینالمللی انرژی اتمی به ایران که به درخواست 35 عضو شورای حکام و گفتوگو با مقامات ایرانی درباره موضوعات باقی مانده در زمینه پادمان ها و برخی تدابیر اعتماد ساز در ایران صورت خواهد گرفت، ممکن است اخبار جدیدی در باره این سفر را به دنبال داشته باشد.
دستیابی به پیشرفتهای جدید بومی در فناوری هستهای در شرایطی است که کشورمان تحت فشارهای شدیدی از سوی کشورهای غربی برای چشمپوشی از حق مشروع خود در دستیابی به فناوری صلحآمیز هستهای است به طوریکه پرونده را از دستور کار آژانس بینالمللی انرژی اتمی خارج و برای اعمال فشار بیشتر به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دادند.
کشورهای اروپایی و آمریکا روندی اقتدارگرایانه را در قبال پرونده هستهای ایران در پیش گرفتهاند و با سیاسی کردن کامل این مسئله و خارج کردن از روند حقوقی به دنبال اعمال سیاستها و اهداف خود هستند و اخیرا نیز با نزدیک شدن به روزهای پایانی مهلت 30 روزه که از سوی اعضای شورای امنیت سازمان ملل به ایران در توقف کامل تمامی فعالیتهای مرتبط با غنیسازی و بازگشت به میز مذاکره داده شده، رسانههای غربی مبادرت به جو سازی در مورد حمله نظامی آمریکا به ایران کردهاند.
سیمور هرش طی مقالهای در نشریه آمریکایی "نیویورکر" به نقل از یک مشاور پنتاگون بدون نام نوشت که جرج بوش ، رئیس جمهور آمریکا، تصمیم نهایی خود را گرفته است که پیش از پایان دوره ریاست جمهوریاش بحران ایران را از طریق نظامی حل کند.
آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید
وی همچنین شب گذشته در شبکه جهانی سی ان ان با تائید دوباره اطلاعات خود بر قطعی بودن حمله نظامی آمریکا به ایران و تصمیم بوش به انجام این عمل قبل از پایان دوران ریاست جمهوری اش اصرار کرد.
نشریه آمریکایی واشنگتن پست نیز نوشت که دولت بوش سرگرم بررسی گزینههای نظامی برضد ایران به عنوان بخشی از راهبرد گسترده دیپلماسی ارعاب برای تحت فشار گذاشتن تهران برای برچیدن برنامههای اتمیاش است.
هفته نامه انگلیسی "ساندی تایمز" نیز مقالاتی شبیه دو نشریه آمریکایی منتشر کرده است که همگی نیز به نقل از منابع بدون نام میباشد.
سرهنگ مارک بالستروز سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز روز گذشته در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره مقالات منتشر شده در مطبوعات مبنی بر این که مسئولان آمریکایی برای وادار کردن ایران به کنار گذاشتن برنامه هستهای اش گزینه نظامی را بررسی میکنند، با قرائت بیانیهای تاکید کرد: «نظامیان آمریکایی هرگز درباره اقدامات و فعالیتهای خود اظهار نظر نمیکنند.»
آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید
با دستیابی ایران به مراحل پیشرفتهای از فناوری هستهای، طبیعتا فشارهای کشورهای غربی بر جمهوری اسلامی ایران در کوتاه مدت مضاعف خواهد شد اما رسیدن به سطحی غیرقابل بازگشت نیز کشورهای غربی به ویژه دولت واشنگتن و کشورهای اروپایی را به عقبنشینی از مواضع تهاجمی و تهدید آمیز خود وادار خواهد ساخت.
تواناییهای ایران و شرایط شکننده آمریکا در منطقه به ویژه عراق و نگاههای مردم جهان به سیاستهای تهاجمی دولت واشنگتن، به کارگیری هرگونه گزینه نظامی علیه کشورمان را بعید و غیر منطقی می کند.
آنتونی زینی، فرمانده بازنشسته آمریکا و رئیس سابق فرماندهی مرکزی آمریکا در مصاحبهای با تلویزیون آمریکا حمله علیه برنامه هستهای ایران را بسیار خطرناک دانسته و تصریح کرد:«هرگونه حمله نظامی درباره ایران بسیار دشوار خواهد بود و نباید فکر کنیم تنها حمله خواهیم کرد و سپس همه چیز تمام خواهد شد.»
این فرمانده سابق آمریکایی گفت: «ایرانیها تلافی خواهند کرد. در منطقهای که نیروهای ما آسیب پذیری زیادی دارند، ایران تواناییهای زیادی دارد.»
آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید
جک استرا، وزیر امور خارجه انگلیس نیز روز گذشته با ابلهانه خواندن استفاده از هر گونه گزینه نظامی علیه ایران و تکذیب این ادعاها که امریکا در حال آماده شدن برای اقدام نظامی علیه ایران است، گفت :هیچ مدرک یا عمل خصمانهای از جانب ایران وجود ندارد که جنگ علیه این کشور را توجیه کند.
وزیر امور خارجه انگلیس افزود: ما درباره مقاصد ایران مطمئن نیستیم و این موضوع نمی تواند مبنایی باشد تا کسی بتواند به خود اجازه دهد دست به اقدام نظامی بزند.
حمیدرضا آصفی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز روز گذشته در نشست مطبوعاتی خود بحث حمله احتمالی آمریکا به مراکز هستهای ایران را جنگی روانی توصیف کرد و گفت: این جنگ روانی ناشی از عصبانیت و درماندگی آمریکاست.
وی با اشاره به تاریخهایی که برخی رسانههای خارجی برای این حمله اعلام کرده بودند از جمله هفتم و هشتم فروردینماه سالجاری ، با زبان طنز گفت که از آن تاریخ چند هفته گذشته است
آرشیو مقالات و تحقیقات مجید زواری در نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید